Menemenliler Aynısefa'yı çok sevdi
Menemen Belediyesi tarafından kentin iki farklı noktasında açılan ve açıldığı günden bugüne masaları boş kalmayan Aynısefa Sosyal Tesisleri, vatandaşlar tarafından çok sevildi. Uygun fiyat, lezzet ve hijyeni buluşturan Aynısefa, Menemenlilerin de buluşma noktası oldu.
Menemen'in gelişimi için kapalı pazar yerlerinden Türkiye'nin en büyük tematik çocuk oyun köyüne, bölgenin en büyük kapalı spor tesisinden, Ege'nin en büyük kütüphanelerine kadar dev hizmetleri arka arkaya vatandaşın hizmetine sunan Menemen Belediyesi, ilçe halkının sosyal hayatına da katkı sunmaya devam ediyor. İlki Kent-2'de, ikincisi ise Menemen Şehir Parkı'nda açılan Aynısefa Sosyal Tesisleri, kafe restoran alanında verdiği hizmetle vatandaştan büyük takdir topladı.
Günün her saati ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı tesisler, hizmet kalitesi, hijyen, fiyatlar ve lezzet gibi birçok başlıkta vatandaşlardan tam not aldı.
"Fiyatlarımız hesaplı, kalitemiz tartışılmaz"
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, "Aynısefa, Menemen'de vatandaşın buluşma noktası haline geldi." dedi. Başkan Pehlivan, "Göreve geldiğimizde hemşehrilerimiz sosyalleşmek için farklı ilçeleri tercih ediyordu. Şimdi çocuk oyun köyümüzden kafe restoranlarımıza kadar oluşturduğumuz birçok farklı hizmet noktamızla Menemen gelip geçilen değil, yaşayan, yaşatan ve yaşanan kent olarak her geçen gün daha fazla dikkat çekiyor ve talep görüyor. Fiyatlarımız hesaplı, kalitemiz, hijyenimiz, lezzetimiz tartışılmaz. Menemen halkı da burayı doldurarak takdirini göstermiş oluyor." dedi.
Vatandaş memnuniyeti en üst seviyede
Aynısefa Sosyal Tesisleri'ne sık sık geldiklerini ve arkadaşlarını da davet ettiklerini belirten vatandaşlar hizmet kalitesini değerlendirdi. Vatandaşlar tesislere tam not verdi.
Gizem Kuru (Ev hanımı-34): 2 yıldır Menemen'de ikamet ediyorum. Fiyatlar yüzünden dışarı çıkmayı eskiden pek sevmezdim. Arkadaşlarımı eve davet etmeyi tercih ederdim. Şimdi Aynısefa'da buluşuyoruz. Çayın 10 lira olmasından çok memnunum. Hijyene çok dikkat eden biriyim. Burada gönül rahatlığıyla oturuyorum.
Sebahattin Uğur (Emekli-76): Kıraathanelere gitmeyi sevmiyordum. Aynısefa açıldığından beri eşimle birlikte buraya sık sık geliyoruz. Dışarıda iki kişi bir yemek yemek istediğimizde bin lira verirken burada çayı kahvesiyle birlikte yarı parasını veriyorum. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a bu değerli hizmet için teşekkür ederim.
Onur Durmuş (Tesisatçı-28): Çocuğum ve eşimle birlikte buraya sık sık geliyoruz. Hem güvenli hem hesaplı bir yer. Kızıma dışarıda nasıl yapıldığını bilmediğim şeyler yedirmektense, burada içim rahat ediyor. Başkanımıza nasıl güveniyorsam, Aynısefa'ya da öyle güveniyorum. Patatesi, pizzası, tavuğu derken hem seçenek bol hem de fiyatları uygun.
Neslihan Yaşar (Tasarımcı-26): İlk defa geldim. Aslında Karşıyaka'da oturuyorum ama arkadaşım davet etti. Sahildeki belediye kafeleriyle kıyaslayınca çok hesaplı olduğunu gördüm. Personelin yaklaşımı ve dekorasyonunu çok sevdim. Diğer belediyelere örnek olmasını diliyorum.
Kader Koşan (Öğretmen-30): Ben kendimi kahve aşığı olarak tanımlıyorum. Zincir kafeler başta olmak üzere birçok yerde fiyatlar aşırı yüksek. Bu yüzden burayı denemek istedim. Açıldıktan 2 hafta sonra gelmeye başlamıştım. Şimdi kahvemi hesaplı fiyattan içiyorum. Gayet lezzetli buluyorum. Burayı yapan Menemen Belediyesi'ne teşekkür ederim.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Menemen Aynısefa Sosyal Tesisleri açılıyor
Menemen Belediyesi, ilçenin sosyal hayatına hem göze ve damağa hem de keseye uygun bir katkı...
Menemen'e Aynısefa geliyor
Menemen Belediyesi, vatandaşların huzurla, keyifle, lezzetle ve ekonomik olarak...
Konaklılar açık havada sporu çok sevdi
Konak Belediyesi’nin haftada üç gün, kentin 8 ayrı noktasında düzenlediği Açık Havada Sabah...
Yerel Haberleri
TümüDoğal Yaşam Parkı’nda kış saati uygulaması başlıyor
Günlerin kısalmaya başlamasıyla birlikte İzmir Doğal Yaşam Parkı’nın ziyaret saatleri yeniden...
Bayraklı’nın Kültür, Sanat, Teknoloji Ve Sporu Fuarda...
Bayraklı Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) 95. yılında düzenlediği kültür, sanat...
Toplu Taşımada Akıllı Ulaşım Girişimi: Manisa, Avrupa...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarına daha akıllı ve sürdürülebilir bir toplu taşıma...
Karşıyaka ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’na hazır!
Karşıyaka Belediyesi, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında kültürden sanata, spordan...
Buca’da fırınlara sıkı denetim
Buca Belediyesi, ilçe genelindeki fırın ve unlu mamul üretim noktalarında hijyen, gramaj ve...
Bayraklı’da 3 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği
Bayraklı Belediyesi, 2026-2027 eğitim-öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında...
Torbalı’nın Kurtuluşunun 104. Yılına Özel Satranç Turnuvası
Geniş katılımla gerçekleştirilen organizasyon, hem sporcuların hem de ailelerinin yoğun ilgisini...
Bir ihbarla gittiler, yeni bir hayatın ilk anlarına tanık...
İzmir’de bir ihbar üzerine, verilen adrese giden itfaiye paramedikleri, hastaneye nakli için...
Konak Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve...
Yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Konak Belediyesi, ilkokul...
İzmir tarımında akıllı sayaç devrimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kuraklıkla mücadele kapsamında tarımsal sulamada 30 milyon liralık...
Bornova Belediyesi’nden yıldırım müdahale
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Atatürk Mahallesi Macera Parkı mevkiinde sökülen taşlar...
5 bin yıllık Liman Tepe’de yeni keşif: Taş kanallarla...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Liman Tepe kazılarında yaklaşık 5 bin yıllık...