BIST 100 10.863,42 %0,97 Altın 6.265,17 ₺/gr %0,68 Bitcoin $77.880 %0,07 Dolar 49,97 ₺ %0,06 Euro 56,03 ₺ %0,47 Sterlin 67,03 ₺ %0,07 Gümüş 80,76 ₺/gr %2,34 Ethereum $2.283,69 %0,66 İsviçre Frangı 60,86 ₺ %0,49 Kanada Doları 35,75 ₺ %0,01 Avustralya Doları 35,04 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,00 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,47 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,14
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Narlıdere Belediyesi ve TEMAD’dan ortak protokol

Narlıdere Belediyesi ve TEMAD’dan ortak protokol

Narlıdere Belediyesi ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Narlıdere Şubesi arasında eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarda ortak projeleri içeren protokol imzalandı. Narlıdere Belediyesi protokol ile birlikte, yapımını büyük oranda tamamladığı Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’nde TEMAD Narlıdere Şubesi’ne yer tahsisi de gerçekleştirilecek.

0Yorumlar
Narlıdere Belediyesi ve TEMAD’dan ortak protokol

Narlıdere Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. Belediye son olarak, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Narlıdere Şubesi ile ortak projeleri kapsayan protokol imzaladı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve TEMAD Narlıdere Şube Başkanı Ali Şafak’ın imzasıyla hayata geçen protokol ile birlikte eğitim, kültür, sanat ve sosyal alanlarında ortak projeler yürütülecek. Protokol kapsamında ayrıca, Narlıdere Belediyesi’nin yapımını büyük oranda tamamladığı Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi’nde TEMAD Narlıdere Şubesi’ne yer tahsisi gerçekleştirilecek.

İŞBİRLİĞİMİZ GÜÇLENECEK

Sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin ve halk adına yönetimin en önemli aktörlerinin başında geldiğini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Sivil Toplum Kuruluşlarının önemi her geçen gün daha da artıyor. Biz de Narlıdere’mizde STK’larla her zaman işbirliği içinde çalışıyoruz. TEMAD Narlıdere de bine yaklaşan üyesi ile Narlıdere’mizin en büyük STK’ları arasında yer alıyor. Cumhuriyet değerlerine her zaman sahip çıkan, eğitime koşulsuz destek veren ve birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan TEMAD Narlıdere ile zaten işbirliği içindeydik. Şimdi de bu işbirliğimizi imzaladığımız protokol ile daha da güçlendirdik. Tamamlama aşamasına getirdiğimiz Pir Sultan Abdal Yaşam Vadimizde TEMAD Narlıdere’ye de ait bir alanımız da olacak. Vatandaşlarımıza olan bağımızı daha da güçlendireceğine ve kapsayıcı projelere vesile olacağına inandığımız protokolümüzün hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi ve TEMAD’dan ortak protokol

PROTOKOL TEŞEKKÜRÜ

TEMAD Narlıdere Şube Başkanı Ali Şafak da kamu yararına çalışan bir dernek olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımız Ali Engin’e, Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve tüm belediye personeline TEMAD Narlıdere Ailesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Protokolle birlikte, Narlıdere Belediyesi ile olan proje ortaklığımız daha da gelişecek ve güçlenecek. Hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Karşıyaka’nın 114 yıllık hikâyesi ‘Hatıra Bahçesi’nde...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün 114 yıl önce bir zeytin ağacının altında filizlenen kuruluş ruhu,...

1 saat önce

ABAK Ekibi Bölgesel Deprem Tatbikatında Görev Aldı

Aliağa Belediyesi Afet İşleri ve Risk Yönetimi Müdürlüğüne bağlı Aliağa Belediyesi Arama...

3 saat önce

Aliağa Belediyesi Kasım Meclisi Toplanıyor

Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Kasım 2026 Salı günü saat 18.00’de...

4 saat önce

Münih’te Konak rüzgarı: Başkan Mutlu, kentin tarihini ve...

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Türk...

5 saat önce

Bilge Çınarlar’da yeni dönem 16 farklı kursla başladı

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, ileri yaştaki vatandaşların...

5 saat önce

Kedinin midesinden 40 santimlik toka çıktı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Seyrek Hayvan Hastanesi’nde veteriner hekimler, sıra dışı vakalara...

5 saat önce

Başkan Vekili Şen’den Hafta Sonu Mesaisi

Menderes Belediye Başkan Asuman Şen, hafta sonunda iş başındaydı. Tesisleri denetledi,...

5 saat önce

13 yıllık mücadelenin zaferi salonu gözyaşlarına boğdu

Buca Belediyesi’nin düzenlediği Kentler, Dertler ve Bağımlılık” panelinde, uyuşturucu...

6 saat önce

Üniversiteli gençler Bornova’nın tarihini keşfetti

Bornova Belediyesi, İzmir’e ilk kez gelen üniversiteli gençlerin kenti tanıması amacıyla...

6 saat önce

ABD’de dünya üçüncülüğü elde etti, İzmir’in gururu oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli güreşçisi İbrahim Özdemir, ABD’nin Las Vegas...

7 saat önce

Büyükşehir’den çiftçiye “altın” fırsat

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin gelirini artırmak ve ürün çeşitliliğini geliştirmek...

7 saat önce

Başkan Tugay’dan Seferihisar’da ortak hizmet ve iş...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Seferihisar programı kapsamında AK Parti ve...

7 saat önce