BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Yerel Pamucak Rekreasyon Alanı’nda Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Pamucak Rekreasyon Alanı’nda Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Efes Selçuk Belediyesi, Pamucak Rekreasyon Alanı’nda çalışmalarını sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle sürdürülen çalışmalar etaplar halinde tüm hızıyla devam ediyor.

0Yorumlar
Pamucak Rekreasyon Alanı’nda Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Uzun yıllar moloz dökme alanı olarak kullanılan proje alanında ilk olarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iş makineleri ile birlikte temiz bahçe toprağı kullanılarak tesviye çalışması yapıldı.

Büyük bir titizlikle, her detayı vatandaşların en verimli kullanabileceği şekilde düşünülerek hazırlanan Pamucak Rekreasyon Alanı projesinde, vatandaşların yürüyüşlerini yapabilecekleri 1 kilometre uzunluğundaki yürüyüş yolu tamamlandı. Vatandaşların, yürüyüş yolunu günün her saatinde istedikleri bir şekilde kullanabilmesi için yol boyunca solar panelli elektrik aydınlatmaları yerleştirildi. Solar paneller sayesinde, enerjisini gün içinde güneşten alacak olan aydınlatma sistemi ile çevre dostu bir çalışmaya da imza atıldı.

Etaplar halinde yapımı sürecek olan projede, Efes Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler birimi tarafından Pamucak Rekreasyon Alanı’na yaklaşık 400 ağaç dikilerek geçtiğimiz aylarda çevre düzenlemelerinin ilk etabı tamamlandı. Efes Selçuk Belediyesi emekçileri, ilerleyen günlerde proje alanında ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarına devam edecek.

Pamucak Rekreasyon Alanı’nda otopark alanı olarak planlanan bölüm genişleterek vatandaşların park sorunu yaşamasının önüne geçilirken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından otopark alanının genişletme çalışmaları için asfalt kırığı serim çalışması yapıldı.

AMACIMIZ DAHA YEŞİL BİR EFES SELÇUK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, mevcut alanı daha yeşil bir Efes Selçuk için değerlendirdiklerini aktaran Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bu alanı vatandaşların sosyalleşebileceği, aileleriyle, dostlarıyla zaman geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri bir alana dönüştürmek istedik. Yaklaşık 400 ağaç diktik, dikmeye de devam edeceğiz. Ekeceğimiz rengârenk çiçeklerimiz de buraya ayrı bir hava katacak. Amacımız Efes Selçuk’un yeşil bir alan daha kazanmasıydı. Yürüyüş yolu boyunca kullandığımız aydınlatma direklerimizi, enerji kaynaklarımızı verimli kullanmak için solar panelli tercih ettik. Her detayını ince eleyip sık dokuyarak çalışıyoruz. Bu projede, aynı titizlikle bize destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’a ve tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Pamucak Sahili’ne değer katacak olan Pamucak Rekreasyon Projesi’yle birlikte hem Efes Selçuklu vatandaşlar hem de yerli ve yabancı misafirler sosyalleşebilecekleri güvenli bir alana kavuşacak. Çok yakında vatandaşların kullanımına açılacak olan rekreasyon alanı için Efes Selçuk Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri el birliğiyle çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Can dostlar için fotoğraf sergisi

Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...

8 saat önce

Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...

11 saat önce

Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...

Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...

13 saat önce

BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...

14 saat önce

Girne Bulvarı yeni yüzüyle hizmette

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka’nın en yoğun ulaşım akslarından Girne Bulvarı’ndaki...

15 saat önce

Çiğli Belediyesi'nden Atasanayi ve Semt Pazarlarında...

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent düzenini korumak, yaya güvenliğini artırmak ve...

15 saat önce

Başkan Çiçek Sokakta, Vatandaşla İç İçe

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, müdürler ve sorumlu personeli yanına alarak sahaya...

15 saat önce

İzmir'in kimliğini yansıtan Konak Durağı hizmete açıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi ile Konak Vapur...

1 gün önce

Menderes’te 19 Mayıs Caddesi Yenileniyor

Menderes Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi’nde yer alan 19 Mayıs Caddesi’ni yenileyerek yeniden...

1 gün önce

Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de Mezuniyet Gururu

Karabağlar Belediyesi Tekstil Akademi'de eğitimlere başlayan 51 kadın, mezuniyet buluşmasına...

1 gün önce

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nden lezzet dolu...

Karşıyaka Belediyesi, Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nde usta şefler eşliğindeki lezzet...

1 gün önce

Konaklı kadınlar ücretsiz kurslarla meslek öğreniyor

Konak Belediyesi’nin Konak Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Zeytinlik Semt Merkezi’nde...

1 gün önce