Güç Birliği Yüzleri Güldürdü
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Cezmi Çulhaoğlu Pınarbaşı’nda okul döneminde hem esnafı, hem öğrenci velilerini hem de okulları kapsayan önemli bir dayanıma çalışması başlattıklarını duyurdu. Çulhaoğlu, “Pınarbaşı’nda velilerimizi ve esnafımızı ilgilendiren güç birliğine dayalı önemli bir projeyi başlatmış bulunuyoruz. Biz zor dönemleri dayanışmayla aşmasını bilen bir milletiz. Semtimizde kurduğumuz güç birliği ve dayanıma platformu ile bütün zorlukları beraber aşacağız.
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası bölgede bulunan tüm okulların müdürlerini, okul aile birliği başkanlarını, oda üyesi kırtasiye esnaflarını, öğrenci kıyafeti satan bütün esnafları ve öğrenci servisi esnaflarını bir araya getirdi. Projeye göre bölgenin tüm okullarının ihtiyacı olan öğrenci malzemeleri artık Pınarbaşı Esnafı tarafından indirimli olarak satılacak. Okul aile birlikleri de bütün ihtiyaçların Pınarbaşı esnafından temin edilmesi için velilere öneride bulunacak. “Herkes Kazansın” adlı bu proje hakkında konuşan Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, “Semtimizde bulunan bütün okulların kırtasiye, giyim ve servis ihtiyaçlarını velilerimizin bütçelerine, okullarımızın faydasına ve esnafımızın kazanmasına uygun olarak planlamak istedik. Amacımız hem velilerimizin yüzünün gülmesi hem de esnafımızın kazanmasıdır. Daha önceden semt sakinlerimiz çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için Bornova’ya, Konak’a veya Karşıyaka’ya gidiyordu. Şimdi tüm okul ihtiyaçları Pınarbaşı Esnafından temin ediliyor. Böylelikle herkes kazanıyor, herkesin yüzü gülüyor” açıklamasını yaptı.
Pınarbaşı Kazanıyor
Kazan kazan ilkesiyle harekete geçtiklerini de sözlerine ekleyen Oda Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı olarak semtimizde bulunan tüm okulların kıymetli Müdürleri, okul Aile Birlikleri Başkanları ve Esnafımızla birlikte bu dayanışma projesi için bir araya geldik. Hepimizi memnun eden sonuçlarıyla birlikte derhal harekete geçtik. Aldığımız kararlardan hem esnafımız hem okullarımız hem de velilerimiz çok memnun oldu. Bu Pınarbaşılı’nın parasının Pınarbaşı’nda kalması demek, bu bölgesel kalkınma, bu dayanışma ve güç birliği demektir.” dedi.
Yüzler Gülüyor
Sözlerini “zorlukları ortadan kaldırmak, esnafımıza ve insanımıza sahip çıkmak bizim asli görevimizdir.” diyerek sürdüren Başkan Çulhaoğlu, “başlattığımız dayanışma ve güç birliği projesi hepimize çok şey kazandırıyor. Artık velilerimiz çocuklarının her türlü okul ihtiyacını başka ilçe ve semtlerden değil, sadece Pınarbaşı esnafından karşılayabiliyor. Bu ekonomik olarak “kazan kazan”, sosyal olarak da “dayanışma” anlamını taşıyor. Esnafımızın da insanımızın da yüzleri gülüyor. Bu projenin önümüzdeki dönemlerde daha da gelişeceğine inanıyorum. Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkâr Odası olarak biz her zemin ve şartta önce ülkemiz, önce esnafımız ve önce insanımız demeye devam edeceğiz. Helal kazancın, dayanışmanın ve güç birliğinin destekçisi olacağız. Zor günleri hep birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çağatay Güç'ten CHP yönetimine 'üye kaydı' tepkisi!
YENİ Parti kurucuları arasında yer alan eski CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, CHP'de yürütülen...
Çağatay Güç, CHP'den istifasını duyurdu: Halkın çağrısına...
CHP Seçilmiş İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, CHP üyeliğinden istifa ederek Genel Başkan Özgür Özel...
Çağatay Güç'ten 'yeni parti' mesajı: Gömlek çıkarmıyoruz,...
CHP İzmir’in Seçilmiş İl Başkanı Çağatay Güç, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde yürütülen...
Ekonomi Haberleri
TümüVestel'den kritik adım: 500 milyon dolarlık borç için...
Vestel Elektronik’in 500 milyon dolarlık borç yeniden yapılandırma sürecinde kritik bir aşamaya...
Zeytin ve zeytinyağı ihracatçıları finansmanda kolaylık...
Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği (EZZİB), ihracatçıların finansmana erişimini...
Motorine dev zam! İşte güncel fiyatlar...
Orta Doğu'da tırmanan gerilim ve petrol stoklarındaki azalma, akaryakıt fiyatlarını yeniden...
Merkez Bankası, faiz oranını açıkladı!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir...
Egeli yaş meyve sebze sektörü ihracatını 572 milyon...
Narenciyeden incire, üzümden salça ve turşuya kadar yüzü aşkın ürünü dünya pazarlarına ulaştıran...
Benzin fiyatları 70 TL'ye yaklaştı: İşte güncel fiyatlar...
Benzinin litresine ortalama 1 lira 29 kuruş zam yapıldı. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla pompaya...
Benzine bir zam daha: Pompaya yansıyacak
Akaryakıt fiyatlarında yeni artış kapıda. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren...
DTO'da gündem, Alsancak Limanı: Yeni dönem 1 Ağustos'ta...
Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi....
Motorine zam pompaya yansıdı!
Motorinin litre fiyatına ortalama 1 lira 14 kuruş zam geldi. Yeni fiyatlar 21 Temmuz itibarıyla...
Motorine dev zam: İşte güncel fiyatlar...
Motorinin litresine 1 lira 14 kuruş zam geldi. Zamlı fiyatlar bugün itibarıyla tabelalara...
Tütün ihracatı 2026'nın ilk yarısında 489 milyon dolara...
Ege Tütün İhracatçıları Birliği, küresel ekonomide yaşanan belirsizliklere, artan maliyetlere ve...
Tutuklanan iş insanına bakanlıktan ruhsat şoku!
Geçtiğimiz Mayıs ayında Borsa İstanbul'da piyasa dolandırıcılığı ve suçtan kaynaklanan mal...
