BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Güncel Bahçeli HDP'nin kapatılmasını savundu, Deniz Poyraz'a 'Te...

Bahçeli HDP'nin kapatılmasını savundu, Deniz Poyraz'a 'Terörist' dedi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de HDP saldırısına yönelik olayı “provokasyon” olarak nitelendirdi. Bahçeli, “Deniz Poyraz'ın kim olduğunu ben söyleyeyim, PKK'nın kırsal katılım sorumlusu, PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir. Bu milis işbirlikçinin babası ise, herkesi şok eden açıklamalarda bulunmuştur" dedi.

0Yorumlar
Bahçeli HDP'nin kapatılmasını savundu, Deniz Poyraz'a 'Terörist' dedi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasında HDP İzmir İl Binası’na yapılan saldırı gündemindeydi.

Bahçeli açıklamasından öne çıkanlar şöyle: 
 

  • "İzmir HDP İl Binası'na yapılan hunhar saldırı ve suikast elbette şiddetli bir provokasyon, alçak bir komplo olarak değerlendirilmelidir. HDP İl Binasına yapılan saldırıda süreci başka bir noktaya taşımıştır. Saldırganın ifade tutanağı uyanık bir şuurla analiz edildiğinde meczup olmadığı, tek başına hareket etmediği hemen fark edilecektir. Öyle bir gün seçilmiştir ki, binada tek bir HDP'li yönetici yoktur. Hatta planlı bir toplantıda iptal edilmiştir, tıpkı Ankara Garı patlamasında, Suruç Katliamı'nda olduğu gibi HDP'liler arazi olmuşlar, birden bire kayıplara karışmışlardır. Olayın vuku bulduğu gün, asıl şahsın yerine kızı binaya gelmiştir. Deniz Poyraz'ın çay ile domates Türkiye aleyhtarlarının propaganda görseli olarak kullanılmıştır. Katilin bozkurt işareti yapan fotoğrafı anında servis edilmiştir. Bir taşla daldaki birden fazla ki kuşun vurulması hedeflenmiştir. Bu katil gerçekte kimdir? HTS kayıtları çıkarılmış mıdır? Bağlantıları kimleri işaret etmektedir? HDP'yi masumlaştırıp, partimizi, Cumhur İttifakı'nı suçlamak üzere bina edilen bu olayın altı üstü araştırılmalıdır. Kimin elinde ne bilgi, belge varsa adli makamlara teslim etmek durumundadır.
  • Kılıçdaroğlu, 'Deniz'i öldürdüler, istiyorlar ki hiçbir genç mutlu olmasın' sözlerini neye dayanarak söyleyebilmiştir? Kılıçdaroğlu ne dediğinin şuurunda mıdır, 'haydut devlet' nedir? Son yıllarda uluslararası literatüre giren kavramlar genellikle hedef ülkeleri yalnızlaştırmak için kullanılmaktadır.

Milis işbirlikçi
 

  • İzmir'deki cinayetin ardından Türkiye'ye pusu kurmak isteyen haydut devletler yok mudur? Kılıçdaroğlu kime hizmet etmektedir? Dış politikayı 180 derece değiştireceklerini söyleyenler, bunları duymuş mudur? HDP eş başkanları 'katil devlet' sloganları atan alçakları kimler doldurmuştur? Kılıçdaroğlu'na 'haydut devlet' kavramını yerleştiren bu işin neresindedir? Katil ithamları soysuzluktur. Deniz Poyraz'ın kim olduğunu ben söyleyim, PKK'nın kırsal katılım sorumlusu, PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir. Köy, kasaba ve şehirlerde yalnız görülen kişileri örgüte devşirmeye çalışan terörist demektir. Bu milis işbirlikçinin babası ise, herkesi şok eden açıklamalarda bulunmıştıur. 'Deniz benim değil, Kürdistan'ın denizidir.' İzmir'in göbeğinde bir PKK'lıyı arayıp bulamayacağı propaganda imkanı bulmuştur.
  • Eli silahlı vaziyette dağlarda gezenler görüldüğü yerde indirilecek açık hedeflerdir ve çakalın asıl suretleridir. Suçsuz, günahsız Aybüke öğretmenimiz şehit edilirken nerelerdeydiniz? Hiç sesiniz çıkmış mıydı? Ya Eren Bülbül, ya Necmettin Öğretmeniniz, emzikli bebekleri hatırlayanız kaldı mı? Alayınıza millet adına soruyorum, Deniz Poyraz'a sahip çıktınız, bu milletin çocuklarına sahip çıkabildiniz mi?
  • Kan içen vampirlere sırtınızı dönün, teröristlere şamarı indirin. Birileri Türk-Kürt çatışmasının düşünü kuruyorsa, bu düşten kabusla uyandırmak bizim için hayat memat meselesi olacaktır. Kılıçdaroğlu'na diyorum, yabancı dostlarının tuzağına düşme. HDP'ye diyorum, emparyalistlerin ağına düşmeyin. Set olacağız, bariyer olacağız, baraj olacağız, kale olacağız, sur olacağız, Plevne'deki direniş, Kocatepe'deki dirayet olacağız. Zilletin önünü keseceğiz, oyunlarını bozacağız."


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Güncel Haberleri

Tümü

Sinem Dedetaş, cezaevi cezaevi dolaştırıldı!

Tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın cezaevi sevki sırasında adres iki kez...

1 saat önce

Çete lideri Türkiye'ye iade edilecekken cezaevinde isyan!

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Korydallos Cezaevi'nde, Türkiye'ye iadesi planlanan çete...

2 saat önce

Cem Küçük adliyeye sevk edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan...

22 saat önce

Cem Küçük'ün ardından gözler TGRT'de: Sıradaki isim kim?

İktidara yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük'ün gözaltına alınması sonrası, kısa süre önce...

1 gün önce

Bakanlık ifşa listesini güncelledi: 34 yeni ürün!

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ürünlerinde taklit ve tağşiş yapan firmalarla ilgili listesini...

1 gün önce

44 ülkeyle yürütülen operasyonlarda 526 firari Türkiye'ye...

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, 44 ülkeyle yürütülen iş birliği kapsamında uluslararası...

1 gün önce

52 ilde eş zamanlı operasyon: 216 şüpheli yakalandı!

Sosyal medya platformları üzerinden eleman temin etme ve suç örgütlerini övme amacıyla...

1 gün önce

Sinem Dedetaş, adliyeye sevk edildi!

Gözaltına alınan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş ve beraberindeki 5 kişi adliyeye...

1 gün önce

Eren Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı

MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu, şef ve işletmeci Eren Kaşıkçı'nın evinde yaşamını yitirmiş...

1 gün önce

Narlıdere'de emek kazandı, toplu sözleşmede imzalar atıldı!

Narlıdere Belediyesi ve DİSK/Genel-İş 4 Nolu Şube arasında, kadrolu işçiyi kapsayan Toplu İş...

1 gün önce

İran'dan Hürmüz Boğazı açıklaması: "Tehditler sürdükçe...

İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin bölgedeki askeri faaliyetleri ve tehditlerinin devam...

2 gün önce

Görevi başında kalp krizi geçiren polis kurtarılamadı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 41 yaşındaki polis memuru Mehmet Ali Kartal, geçirdiği...

2 gün önce