TOTAL ve M Oil birleşti: İzmir'de bölgesel hedeflerini açıkladı!
Türkiye’nin lider akaryakıt markalarından TOTAL ve M Oil, İzmir’de bayi ve bölge temsilcileriyle bir araya geldi.
Ege'ye Bakış/ OYAK çatısı altında Enerji sektöründe hizmet veren ve Ağustos ayı itibarıyla ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. unvanı altında birleşen TOTAL ve M Oil istasyonları yeni döneme dair hedeflerini açıkladı. Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, İzmir’in kendileri için önemine dikkat çekti.
OYAK, Türkiye akaryakıt ve madeni yağ dağıtım sektörünün önemli iki markası TOTAL ve M Oil’i Mart ayında tüm operasyonlarıyla birlikte satın almıştı. Bu tarihten itibaren OYAK çatısı altında hizmet veren TOTAL ve M Oil markaları, geçtiğimiz Ağustos ayında ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. ticari unvanı altında birleşti. TOTAL ve M Oil markaları varlığını sürdürmeye devam ediyor; aynı çatı altında birleşen şirketler yeni döneme iddialı hedeflerle girmeye hazırlanıyor.
Güzel Enerji Akaryakıt dağıtım lisansı altında, toplam 900 istasyona ve %6,5 pazar payına sahip olan Total ve M Oil, büyüme hedefleri doğrultusunda İzmir bölgesindeki Total ve M Oil istasyon sayılarını artırmayı planladıklarını açıkladı. Total ve M Oil, bugün İzmir’de toplam 39 istasyonla hizmet veriyor.
Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz: İzmir bölgesinde 39 istasyonumuzla hizmet veriyoruz; İzmir’i önemsiyor, 2021’de bölgede daha da büyümeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
İZMİR'DE 39 İSTASYON VE %6,1 PAZAR PAYI
Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, görüşlerini şöyle ifade etti: “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda TOTAL ve M Oil’i Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. çatısı altında birleştirdik. Her iki markanın yıllardır ortaya koyduğu başarılı çalışmaların ve sahadaki gücünün birleşmesi bizi şimdiden heyecanlandırıyor. Bu birleşmenin yaratacağı sinerji ve güçle önümüzdeki günlerde hedeflerimize doğru büyük bir hızla ilerleyeceğiz, sektördeki gücümüzü daha da artıracağız. Bu yolculukta bizim için İzmir’in önemi oldukça fazla. İzmir’de 31 TOTAL, 8 M Oil olmak üzere toplam 39 istasyonumuzla ve %6,1 pazar payıyla hizmet veriyoruz. İstasyonlarımızın yanında, 12 senedir Smyrna Antik Kent Kazı Sponsorluğumuz ile kültürel mirasımıza sahip çıkıyor, İzmir’in tarihi değerlerini korumak üzere çalışıyoruz. Bugün de, yönetim kadromuz ile birlikte bölgedeki iş ortaklarımızla bir araya geldik; bölgedeki ticari koşulları daha iyi anlayarak, tüketici beklentilerini birlikte analiz ederek yerel çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Bu yönde 2020 senesini hazırlık yılı olarak görüyor, iş ortaklarımızın görüş ve önerilerini de dikkate alarak stratejilerimizi oluşturuyoruz. 2021’de kararlı adımlar ile şirketimizi ileri taşımayı hedefliyoruz.”

Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL ve M Oil geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Meral Akşener Vakfı vizyon ve hedeflerini açıkladı!
Meral Akşener Vakfı, "vizyonu"nu ve hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. Vakıf tarafından yapılan...
Öktem, Çağdaş Grubu’nun yeni dönem hedeflerini açıkladı
Çağdaş Avukatlar Grubu İzmir Barosu Başkan adayı Emre Öktem, avukatların ekonomik sorunlarının...
Başkan adayı Karabağlı vizyonunu açıkladı: Hedefim...
EBSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mustafa Karabağlı, gerçekleştirdiği basın toplantısında,...
Güncel Haberleri
TümüFoça Meclisi'nde 106 milyonluk kredi talebi!
Foça Belediyesi’nin kasım ayı olağan meclis toplantısında, altyapı, üstyapı ve proje...
Resmi Gazete'de yayımlandı: İzmir'e yeni fakülte!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararda İzmir Tınaztepe Üniversitesi...
Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan tutuklandı!
Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet', 'ihaleye fesat karıştırma', 'irtikap'...
Başkan Yıldız’dan Harmandalı Cemevi’ne Destek: Eksikler...
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve AK Parti Karşıyaka Belediye Meclisi Grup...
Özgür Özel'den Erdoğan'a 'metro' göndermesi: Aradaki fark...
Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro hattında sürücüsüz test sürüşleri başladı. İBB Başkanvekili Nuri...
Ege Denizi'nde 4.7 şiddetinde deprem
AFAD Deprem Dairesi, Ege Denizi'nde saat 13.44 sıralarından 4.7 büyüklüğünde ve yerin 7...
Bakan Kurum'dan İzmir depremi mesajı: Tüm afetlere karşı...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'in Seferihisar ilçesi...
İsmail Arı için talep edilen ceza belli oldu!
Tutuklanan gazeteci İsmail Arı hakkında iddianame hazırlandı. Arı hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar...
Aliyev'in Ankara'daki zirveye katılmama kararının perde...
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara'daki Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Zirvesi'ne...
Buca Belediyesi'ne yerli TOGG marka otomobil geliyor
Buca Belediyesi hizmet kalitesini yükseltmek için 6 çöp kamyonu ve 1 adet TOGG T10F almayı...
Uzundere'de hak sahipleri kira desteğinin artırılmasını...
Uzundere Kentsel Dönüşüm hak sahipleri kira desteğinin artırılması talebinde bulundu.
İzmir'de hafta sonu yağış beklentisi
İzmir'de hafta sonu için yağış bekleniyor.