BIST 100 13.687,86 %0,63 Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02 Bitcoin $63.840 %0,91 Dolar 47,40 ₺ %0,04 Euro 54,09 ₺ %0,11 Sterlin 63,08 ₺ %0,12 Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65 Ethereum $1.901,96 %1,33 İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27 Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17 Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07 Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04 Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Başkan Tugay Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Başkan Tugay Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

Belediye personeli ve bürokratlarla bayramlaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Her biriniz bu kentin vicdanısınız. Bu kurumun gerçek sahipleri sizlersiniz. Benim en büyük güvencem, İzmir’in her köşesinde onurla görev yapan siz değerli yol arkadaşlarımsınız. Bizler yalnızca sorun çözen insanlar değiliz; aynı zamanda İzmir’in hayallerini gerçeğe dönüştüren, bunu birlikte inşa eden büyük bir aileyiz” dedi.

0Yorumlar
Başkan Tugay Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı

İzmir Büyükşehir Belediye Dr. Cemil Tugay, Ramazan Bayramı öncesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda belediye personeli ve bürokratlarla bayramlaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Zeki Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve yöneticilerin katıldığı törende belediye personelinin aileleri de Başkan Tugay’la bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşmasında önemli mesajlar veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sizler yalnızca çalışanlar değil, bu kentin her köşesindeki temsilcilerisiniz. Yaptığınız her işte sadece bir görevi yerine getirmiyor, aynı zamanda İzmir adına karar veriyorsunuz. Attığınız her adım, bu kurumun karakterini belirliyor. Bu belediyenin gücü binasından değil, sizlerin sorumluluk duygusundan geliyor. Her biriniz bu kentin vicdanısınız. Bu kurumun gerçek sahipleri sizlersiniz. Siz işinizi sahiplenmezseniz bu şehir eksik kalır. Sizin emeğiniz olmadan İzmir, sadece bir coğrafya olur. Ben tek başıma bir belediye başkanıyım; ancak sizlerle birlikte İzmir’i yöneten büyük bir ailenin parçasıyım. Bu kapıdan içeri girdiğinizde yalnızca mesaiye başlamıyorsunuz; İzmir’in umuduna, yarınlarına ve huzuruna da sahip çıkıyorsunuz” dedi.

“Bu şehir sizin emeğinizle ayakta”

Konuşmasında elinden geldiğince kurumdaki bürokrasiyi ve hiyerarşiyi azaltmaya, mümkün olduğunca ortadan kaldırmaya çalıştığını kaydeden Başkan Tugay, şunları söyledi:

“İnanıyorum ki İzmir, arkasında hizmet için yüreği çarpan insanların oluşturduğu aydınlık ve güzel günler görecektir. İzmir’in her sokağında sizlerin ayak izi var. Her parkında, her gülümsemesinde sizlerin emeği ve payı bulunuyor. Ben yurttaşlar adına görev yapan, bu makamda geçici olarak bulunan bir temsilciyim. Belediyenin gerçek sahibi halktır. Halk adına bu kurumu sahiplenenler ise sizler, belediye çalışanlarısınız. Elbette yorulacağız; zor bir iş yapıyoruz. Ancak İzmir’in mutluluğunu gördükçe bu yorgunluk bizim için bir madalyaya dönüşecek. Bu nedenle işinizi severek yapmalısınız. Çünkü bir iş sevgiyle ve sahiplenilerek yapıldığında bu kentte adeta çiçekler açar”.

“İnanırsanız İzmir dönüşür”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yalnızca sorun çözen insanlar olmadıklarını vurgulayarak; “Aynı zamanda İzmir’in hayallerini gerçeğe dönüştüren, bunu birlikte inşa eden büyük bir aileyiz. Siz inanırsanız İzmir dönüşür. Siz isterseniz İzmir, Türkiye’nin ve dünyanın yıldız şehirlerinden biri olmaya devam eder. Benim en büyük güvencem, İzmir’in her köşesinde onurla görev yapan siz değerli yol arkadaşlarımsınız. Bayramlar paylaşmaktır. İzmir’e hizmet etmenin onurunu ve gururunu sizlerle paylaşıyorum. İyi ki varsınız. Emeğiniz ve sevginizle yükselen, güzelleşen bir İzmir var. Mesai arkadaşınız olarak hepinizi sevgiyle kucaklıyor, size ve ailenize mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Bornova'da dayanışma sırası Berk Yıldız'da

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, DMD hastası Berk Yıldız için salı akşamı (Bugün)...

10 saat önce

Başkan Tugay’dan müjde: Yuvamız İzmir’de aylık ücret 2...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yuvamız İzmir Sosyal Hizmet Etkinlik...

11 saat önce

Bornova’da bilim dolu yaz

Bornova Belediyesi, çocukların yaz tatilini hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle...

12 saat önce

Çandarlı’nın yeni Cumhuriyet Meydanı açılıyor

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’ya kazandırılan Cumhuriyet Meydanı, 7 Ağustos Cuma günü...

13 saat önce

Galeri Alt, Karşıyaka’nın kültür yaşamına değer katıyor

Karşıyaka Belediyesi, ana hizmet binasının giriş katında yer alan Galeri Alt Sergi Salonu ile...

14 saat önce

Hasan Âli Yücel Kütüphanesi, çocuklar için öğrenme ve...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini verimli, eğlenceli ve öğretici etkinliklerle...

15 saat önce

Konak Belediyesi ve MMO arasında asansör güvenliği için...

Konak Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında ilçedeki asansörlerin...

15 saat önce

Çiğli Belediyesi'nin Şişme Oyun Parkı Mahalle Mahalle...

Çiğli Belediyesi, yaz tatilini çocuklar için daha eğlenceli ve verimli hale getirmek amacıyla...

16 saat önce

Buca’nın kahramanları yangınla mücadelede aktif rol alıyor

İzmir’de art arda meydana gelen orman ve arazi yangınlarına hızla müdahale eden BUCAKUT,...

16 saat önce

Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi, vatandaşların buluşma...

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi aracılığıyla vatandaşlara eğitimden sosyal...

1 gün önce

Torbalı’dan denize ulaşmak artık daha kolay

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 770 numaralı Torbalı Aktarma Merkezi – Selçuk...

1 gün önce

Karabağlar’ın her yıl 80 milyon lirası sahipsiz atıklara...

Karabağlar Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan sahipsiz atık sorununa kalıcı çözüm üretmek...

1 gün önce