Başkan Tugay Büyükşehir Belediyesi personeliyle bayramlaştı
Belediye personeli ve bürokratlarla bayramlaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Her biriniz bu kentin vicdanısınız. Bu kurumun gerçek sahipleri sizlersiniz. Benim en büyük güvencem, İzmir’in her köşesinde onurla görev yapan siz değerli yol arkadaşlarımsınız. Bizler yalnızca sorun çözen insanlar değiliz; aynı zamanda İzmir’in hayallerini gerçeğe dönüştüren, bunu birlikte inşa eden büyük bir aileyiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Dr. Cemil Tugay, Ramazan Bayramı öncesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda belediye personeli ve bürokratlarla bayramlaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Zeki Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Zafer Levent Yıldır, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve yöneticilerin katıldığı törende belediye personelinin aileleri de Başkan Tugay’la bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Konuşmasında önemli mesajlar veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Sizler yalnızca çalışanlar değil, bu kentin her köşesindeki temsilcilerisiniz. Yaptığınız her işte sadece bir görevi yerine getirmiyor, aynı zamanda İzmir adına karar veriyorsunuz. Attığınız her adım, bu kurumun karakterini belirliyor. Bu belediyenin gücü binasından değil, sizlerin sorumluluk duygusundan geliyor. Her biriniz bu kentin vicdanısınız. Bu kurumun gerçek sahipleri sizlersiniz. Siz işinizi sahiplenmezseniz bu şehir eksik kalır. Sizin emeğiniz olmadan İzmir, sadece bir coğrafya olur. Ben tek başıma bir belediye başkanıyım; ancak sizlerle birlikte İzmir’i yöneten büyük bir ailenin parçasıyım. Bu kapıdan içeri girdiğinizde yalnızca mesaiye başlamıyorsunuz; İzmir’in umuduna, yarınlarına ve huzuruna da sahip çıkıyorsunuz” dedi.
“Bu şehir sizin emeğinizle ayakta”
Konuşmasında elinden geldiğince kurumdaki bürokrasiyi ve hiyerarşiyi azaltmaya, mümkün olduğunca ortadan kaldırmaya çalıştığını kaydeden Başkan Tugay, şunları söyledi:
“İnanıyorum ki İzmir, arkasında hizmet için yüreği çarpan insanların oluşturduğu aydınlık ve güzel günler görecektir. İzmir’in her sokağında sizlerin ayak izi var. Her parkında, her gülümsemesinde sizlerin emeği ve payı bulunuyor. Ben yurttaşlar adına görev yapan, bu makamda geçici olarak bulunan bir temsilciyim. Belediyenin gerçek sahibi halktır. Halk adına bu kurumu sahiplenenler ise sizler, belediye çalışanlarısınız. Elbette yorulacağız; zor bir iş yapıyoruz. Ancak İzmir’in mutluluğunu gördükçe bu yorgunluk bizim için bir madalyaya dönüşecek. Bu nedenle işinizi severek yapmalısınız. Çünkü bir iş sevgiyle ve sahiplenilerek yapıldığında bu kentte adeta çiçekler açar”.
“İnanırsanız İzmir dönüşür”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay yalnızca sorun çözen insanlar olmadıklarını vurgulayarak; “Aynı zamanda İzmir’in hayallerini gerçeğe dönüştüren, bunu birlikte inşa eden büyük bir aileyiz. Siz inanırsanız İzmir dönüşür. Siz isterseniz İzmir, Türkiye’nin ve dünyanın yıldız şehirlerinden biri olmaya devam eder. Benim en büyük güvencem, İzmir’in her köşesinde onurla görev yapan siz değerli yol arkadaşlarımsınız. Bayramlar paylaşmaktır. İzmir’e hizmet etmenin onurunu ve gururunu sizlerle paylaşıyorum. İyi ki varsınız. Emeğiniz ve sevginizle yükselen, güzelleşen bir İzmir var. Mesai arkadaşınız olarak hepinizi sevgiyle kucaklıyor, size ve ailenize mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Eşki’den zabıtaya tam destek
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Zabıta Haftası kapsamında zabıta personeliyle özel bir...
Başkan Mutlu, Zabıta Haftası’nı kutladı
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 200. yılının...
Başkan Yıldız: “En büyük gücümüz çalışanlarımız”
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bir...
Yerel Haberleri
TümüBaşkan Sengel: “Sayıştay Raporları Üzerinden Siyaset...
Efes Selçuk Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 2025 yılı Sayıştay Denetim...
İzmir, COP31’de iklim mücadelesini dünyaya anlatacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9-20 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek COP31’de “Dirençli...
Kıbrıs ve Kore Muharip Gazileri Parkı yeniden doğdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş’te bulunan Kıbrıs ve Kore Muharip Gazileri Parkı’nda 1045...
Menemen Konutları’nda binalar yükseliyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 bin 400 konutluk Egeşehir Menemen Konutları Projesi’nde...
Büyükşehir’in Çoksesli Oda Korosu Eskişehir’de Büyük...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Oda Korosu, 2. Uluslararası Eskişehir Polifonik...
Başkan Ünsal’dan temizlikte kalıcı çözüm ve mali disiplin...
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda çöp toplama...
Konak’ta vergi ödeme kolaylığı
Konak Belediyesi, kasım ayı vergi ödeme dönemi kapsamında vatandaşların işlemlerini sıra...
Buca’da halk sağlığını hiçe sayan işletmeye geçit verilmedi
Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Şirinyer’deki bir şarküteride son tüketim tarihi...
Bornovalı minikler geleceğe kök salıyor
Bornova Belediyesi, çocukların gelişimini desteklemek ve onlara erken yaşta çevre bilinci...
Böbrek nakliyle hayata tutundu, organ bağışı için gönüllü...
Böbrek nakliyle sağlığına kavuşan Kıymet Merve Duman, üniversite eğitimini tamamlayarak İzmir...
Zeytinde çuval dönemi sona eriyor, kalite artıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir zeytini ve zeytinyağının üretimden hasada kadar her aşamada...
İzmir trafiğine iki yeni nefes
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Harmandalı ile Karşıyaka-Çiğli hattında trafik yoğunluğunu...