BIST 100 11.103,17 %1,04 Altın 6.399,71 ₺/gr %0,39 Bitcoin $81.683 %0,16 Dolar 49,74 ₺ %0,17 Euro 55,78 ₺ %0,06 Sterlin 66,65 ₺ %0,01 Gümüş 86,33 ₺/gr %1,00 Ethereum $2.407,26 %0,07 İsviçre Frangı 60,36 ₺ %0,23 Kanada Doları 35,58 ₺ %0,42 Avustralya Doları 34,98 ₺ %0,34 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,19 BAE Dirhemi 13,55 ₺ %0,19 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,17 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,22
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Bayraklı'nın muhtarları Başkan Sandal'ın yanında: "Biz bü...

Bayraklı'nın muhtarları Başkan Sandal'ın yanında: "Biz büyük bir aileyiz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 4,5 yıldır birlikte görev yaptığı ve en yakın mesai arkadaşlarım dediği muhtarlarla birlik ve dayanışma gecesinde buluştu. Başkan Sandal Bayraklı’da büyük bir aile olduklarını ifade ederken, muhtarlar; “Başkanımızın yanındayız. Bayraklı’nın yarınlarını ilk günkü heves ve kararlılıkla birlikte planlamaya devam edeceğiz” dedi.

0Yorumlar
Bayraklı'nın muhtarları Başkan Sandal'ın yanında: "Biz büyük bir aileyiz"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, muhtarlarla yeni yıl öncesi dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

“YOLCULUĞA BERABER ÇIKTIK”

Başkan Sandal, “Yerel seçimlerden sonra Bayraklı’daki güzel yolculuğumuza beraber çıktık. Artısı da bizim, eksisi de bizim. Atlattığımız badireleri düşündüğümde bütün muhtarlarıma ve belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Biz normal bir belediyecilik süreci yaşamadık. Pandemiyi yaşadık. Tüm ülke kilitlendiğinde bile biz hizmet ürettik. Eğitim faaliyetlerinden de yatırımlardan da geri durmadık. Üstüne bir de deprem yaşadık. Yalnız bırakıldık ama Türkiye’ye örnek bir afet yönetim süreci gerçekleştirdik. Çadır sürecinden kalıcı konutlara geçişe kadar yurttaşlarımızın yanındaydık. Plan notlarımızla, depremzedelere 1+1 değerinde ev katkısı sağladık. Sonrasında Bayraklımızın yüzde 70’ini yeniden planladık.” dedi.

“BİZ GÜCÜMÜZÜ ATATÜRK’TEN ALIYORUZ”

Bu süreçte yaşanan ekonomik kriz ve enflasyonun da yaşamı zorlaştırdığına dikkat çeken Başkan Sandal “Bankalara olan kredi borçlarımızı aksatmadan ödedik, belediyeyi ekonomik düzlüğe çıkarttık. Merkezi hükümetin ‘yatırım yapmayın’ baskısına rağmen hizmetlerden geri kalmadık. Aciz kalacağımızı sandılar ama kalmadık. Biz siyasal görüşümüzü Kuvayı Milliye’den, bölünmez bütünlüğümüzden ve Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz. Bu ülkenin bütün yurtseverleri birleşmeli, bir arada durmalı.  Böyle yaptığımızda bizi kimse yıkamaz. Bayraklı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet’in kalesi olarak kalacaktır. Biz Bayraklı’da büyük bir aileyiz ve öyle kalmaya da devam edeceğiz” dedi.

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Bayraklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yamanlar Mahalle Muhtarı Kemal Aydın “Biz bu yolculuğa Bakanımız Serdar Sandal ile birlikte çıktık ve 4,5 yılda çok büyük zorluklar yaşadık. Pandemide, İzmir depreminde belediyemizle birlikteydik ve bu süreçte başkanımızın yaptıklarına şahidiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da omuz omuza sokaklarımızda çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Hamza Dağ’dan Başkan Yıldız’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hamza Dağ, Çiğli Belediye Başkanı Onur...

7 saat önce

Manisalılar Neşet Ertaş Türküleriyle Unutulmaz Bir Gece...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından...

9 saat önce

Başkan Dutlulu’dan Demirci’yi sevindiren müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Demirci ilçe programı kapsamında ilçede...

9 saat önce

Bayraklı’da Kadınlara Erken Tanı Uyarısı

Bayraklı Belediyesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında meme kanserine yönelik...

10 saat önce

Karşıyaka 3. Yaş Üniversitesi’nde yeni dönem başladı!

Karşıyaka Belediyesi 3. Yaş Üniversitesi’nde 60 öğrencinin katılımıyla yeni dönem heyecanı...

12 saat önce

Menderes’te Moloz Mücadelesi Sürüyor

Menderes Belediyesi, moloz ve bahçe atıklarına karşı mücadeleyi ara vermeden sürdürüyor.  

12 saat önce

Buca’da Pembe Yürüyüşle hayata bir adım

Buca Belediyesi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Bucalı kadınlar ve sivil toplum...

13 saat önce

Çiğli’de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Etkinliklerle Yaşanacak

Çiğli Belediyesi, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümü kapsamında spor, doğa, kültür ve sanat...

13 saat önce

Balçova'nın Turunç Projesi Avrupa'da finalde!

Balçova Belediyesi tarafından hayata geçirilen, doğanın bereketini dayanışmayla buluşturan...

14 saat önce

Metro raylarında değişim zamanı

23 Ekim 2026 Cumaİzmir Büyükşehir Belediyesi, metro hattında güvenli ve kesintisiz ulaşımı...

14 saat önce

Cumhuriyet Bayramı coşkusu İzmir’e yayılacak

İzmir, Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümünü fener alayı, havai fişek gösterileri ve kentin dört...

14 saat önce

Bornova’nın parklarından dayanışma fışkırdı

Bornova Belediyesi, ilçenin park ve rekreasyon alanlarında bulunan yüzlerce zeytin ağacından...

14 saat önce