BIST 100 13.509,76 %2,95 Altın 6.824,67 ₺/gr %2,33 Bitcoin $76.601 %1,16 Dolar 48,68 ₺ %0,04 Euro 55,99 ₺ %0,28 Sterlin 65,12 ₺ %0,06 Gümüş 102,81 ₺/gr %4,33 Ethereum $2.464,84 %3,08 İsviçre Frangı 59,03 ₺ %0,19 Kanada Doları 34,81 ₺ %0,07 Avustralya Doları 34,62 ₺ %0,38 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,26 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,02 Çin Yuanı 7,26 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Çiğli Yaza Sporla “Merhaba” Diyecek

Çiğli Yaza Sporla “Merhaba” Diyecek

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde gerçekleştirilen sportif atılımla binlerce gence dilediği branşta spor yapma imkanı sunan Çiğli Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla kadın ve özel gereksinimli çocuklara yönelik ücretsiz spor kurslarını faaliyete geçirdi.

0Yorumlar
Çiğli Yaza Sporla “Merhaba” Diyecek


Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde gerçekleştirilen sportif atılımla binlerce gence dilediği branşta spor yapma imkanı sunan Çiğli Belediyesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla kadın ve özel gereksinimli çocuklara yönelik ücretsiz spor kurslarını faaliyete geçirdi.

İki yıl içerisinde hayata geçirilen alt yapı yatırımları ve gelecek planlamalarıyla Avrupa’nın en prestijli oluşumlarından biri olan Avrupa Spor Kentleri Federasyonu’nun düzenlediği organizasyonda “2021 Avrupa Spor Kenti” unvanına layık görülen Çiğli’de, kadın ve özel gereksinimli çocukları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla önemli bir uygulamaya imza atıldı. Çiğli Belediyesi ile Çiğli Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, kent merkezine uzak konumda bulunan Sasalı ve Kaklıç Mahallelerinde ikamet eden kadınlar için Pilates, Yoga, Zumba ve Step Aerobik kursları başlatıldı. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar 0232 935 55 35 numaralı hattan kayıt yaptırabilecekler.



Özel çocuklar sporda buluşuyor

Kadınların yanı sıra özel gereksinimli çocuklara yönelik de spor kursları başlatıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Pelikan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek kurslar ile özel gereksinimli çocukların yaz mevsimini verimli ve keyifli geçirmeleri sağlanacak.
Başkan Gümrükçü: “Bir kesim değil herkes spor yapabilecek”

Kentte bir spor bilinci oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Göreve gelirken Çiğli’yi, İzmir’de sporun merkezi yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözümüzü görev süremizin henüz ikinci yılında yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Ancak mevcut sportif hizmetlerimizi yeterli görmeyip çok daha fazlasını üretmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalnızca gençlerin değil kadınların ve özel çocuklarımızın da spor yapması için projeler geliştiriyoruz. Son olarak, kadınların ve özel çocuklarımızın yaz mevsimini keyifli geçirmesi adına çeşitli kurslar başlattık. 2021 Avrupa Spor Kenti Çiğli’de herkesin dilediği branşta spor yapabileceği bir ortamı sağlamak adına çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Şirince’de dere yatağı ıslah çalışması tamamlandı

Efes Selçuk Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU İşletmeler 2. Bölge Dairesi...

44 dakika önce

Yeşilova’da tarihteki ilk İzmirlilerin izleri sürülüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği, kentin bilinen en eski yerleşim alanı...

1 saat önce

Çiğli’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Çiğli Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçedeki okul...

1 saat önce

Bornova’da “Hareketlilik Rüzgarı” başladı

Bornova Belediyesi, kenti harekete geçiren, çevre bilincini artıran ve nesilleri bir araya...

1 saat önce

Gündoğdu’da sanat dolu buluşma

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kültür Merkezi’nin katkılarıyla Gündoğdu Meydanı’nda...

1 saat önce

13 kilometrelik atık su hattında temizlik ve güçlendirme...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri temiz körfez hedefi doğrultusunda...

1 saat önce

Çeşme kurtuluşunun 104. yılını gururla kutladı

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Aradan 104 yıl geçti ama o günlerin cesareti, dayanışması...

21 saat önce

Yangın önleme stratejileri masaya yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB’a bağlı meslek odalarının iş birliğiyle düzenlenen 6....

21 saat önce

Menemen'de çömlek coşkusu Edis ve Nil Karaibrahimgil ile...

Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 5’inci kez gerçekleştirilecek Uluslararası Menemen Çömlek...

22 saat önce

Karşıyaka’da hareketli hafta!

Karşıyaka Belediyesi, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinliklerini dopdolu bir programla...

23 saat önce

Buca’da kaçak moloza geçit yok

Buca Belediyesi, ilçe genelinde çevre ve görüntü kirliliğine yol açan yasa dışı moloz...

1 gün önce

Avrupa’nın genç yıldızları Foça’da buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ve Türkiye...

1 gün önce