BIST 100 13.509,76 %2,95 Altın 6.824,67 ₺/gr %2,33 Bitcoin $76.601 %1,16 Dolar 48,68 ₺ %0,04 Euro 55,99 ₺ %0,28 Sterlin 65,12 ₺ %0,06 Gümüş 102,81 ₺/gr %4,33 Ethereum $2.464,84 %3,08 İsviçre Frangı 59,03 ₺ %0,19 Kanada Doları 34,81 ₺ %0,07 Avustralya Doları 34,62 ₺ %0,38 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,96 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,26 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,02 Çin Yuanı 7,26 ₺ %0,16
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Karşıyaka Çiçek Pazarı’na coşkulu açılış

Karşıyaka Çiçek Pazarı’na coşkulu açılış

5 Haziran'a kadar sürecek

Karşıyaka Belediyesi öncülüğünde, Kent A.Ş. ve SNS Fuarcılık Organizasyon iş birliği ile Zühtü Işıl Meydanı’nda düzenlenen “19. Karşıyaka Çiçek Pazarı” törenle kapılarını açtı. Çarşı içerisindeki kortejle başlayan etkinlikler, Belediye Bandosu’nun pazar alanındaki mini konseriyle devam etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Çiçek Pazarı ilk günden yoğun ilgi gördü, rengarenk çiçeklerin sunduğu görsel şölen büyük beğeni kazandı.

0Yorumlar
Karşıyaka Çiçek Pazarı’na coşkulu açılış
“Üreticiden tüketiciye” anlayışıyla düzenlenen ve 5 Haziran akşamına kadar devam edecek olan Karşıyaka Çiçek Pazarı’na 100’ün üzerinde çiçek üreticisi ve satıcısı katılıyor. Sektörün lokomotifi konumunda olan SÜS-BİR, BAYÇİKOOP, ÇİÇEK-BİR gibi kooperatif ve birliklerin üyeleri de Çiçek Pazarı’nda yer alıyor. Üreticiler ve satıcılar için büyük bir fırsat olan Karşıyaka Çiçek Pazarı, aynı zamanda çiçekseverler için de seçenek ve fiyat avantajı oluşturuyor. Ayrıca Çiçek Pazarı, birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Karşıyaka Oda Orkestrası’nın Quartet Grubu ve Kent Akustik’te görev alan amatör sanatçıların sunduğu müzik ziyafetleri ilgiyle dinleniyor. Pazarda tüm pandemi önlemleri de titizlikle uygulanıyor. Anons sistemi ile sürekli olarak uyarılarda bulunuluyor. Alan günde 4 kez temizlenip dezenfekte ediliyor.



“DOĞAYA VE EMEĞE SAYGI”

Tüm İzmirlileri Karşıyaka Çiçek Pazarı’na davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Çiçek Pazarımız pek çok değerin bir arada toplandığı, bölüşüldüğü, selamlandığı ve bir arada olmanın sevincinin yaşandığı güzellikler toplamıdır. Doğaya saygıdır. Dağlarımızın, ovalarımızın, göllerimizin, denizlerimizin, derelerimizin “artık yeter” çığlıkları attığı bir dönemde, Taksim Gezi Parkı’ndan İkizdere’ye, Kaz Dağları’ndan Salda Gölü’ne sahip çıktığımızın, Kanal İstanbul’a itirazımızın, Mavişehir Kuş Cennet’imizi savunmamızın simgesidir. İzmir’in dağlarında açan çiçeklere, Karşıyaka duruşuyla sahip çıkmanın göstergesidir. Emeğe saygıdır. Üreten ile tüketen arasındaki yolu kısaltmak için yaratılmaya çalışılan bir alandır. Karşıyaka ve onun yerel yönetimi, bu duruşunu her alanda göstermektedir, gösterecektir. Her günümüzün çiçekler kadar güzel, umutlu ve daha iyileri için cesaret verici olmasına çalışıyoruz. Nice güzelliklerde yine birlikte, esenlik, sağlık ve dayanışma içinde bulaşacağız. Başaracağız, çünkü biz Karşıyaka’yız. Katkı veren herkese teşekkür ediyor, tüm İzmirlileri Çiçek Pazarımıza davet ediyoruz” dedi.


 


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Çeşme kurtuluşunun 104. yılını gururla kutladı

Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, “Aradan 104 yıl geçti ama o günlerin cesareti, dayanışması...

14 saat önce

Yangın önleme stratejileri masaya yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TMMOB’a bağlı meslek odalarının iş birliğiyle düzenlenen 6....

14 saat önce

Menemen'de çömlek coşkusu Edis ve Nil Karaibrahimgil ile...

Menemen Belediyesi tarafından bu yıl 5’inci kez gerçekleştirilecek Uluslararası Menemen Çömlek...

15 saat önce

Karşıyaka’da hareketli hafta!

Karşıyaka Belediyesi, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinliklerini dopdolu bir programla...

16 saat önce

Buca’da kaçak moloza geçit yok

Buca Belediyesi, ilçe genelinde çevre ve görüntü kirliliğine yol açan yasa dışı moloz...

17 saat önce

Avrupa’nın genç yıldızları Foça’da buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ve Türkiye...

17 saat önce

Kültürel Miras Söyleşileri’nde İzmir’in sembol lezzetleri...

Konak Belediyesi’nin “Kültürel Miras Söyleşileri” serisinde bu kez İzmir’in sembolik lezzetleri...

18 saat önce

Efes Selçuk’un Sürdürülebilir Turizm Başarısı Avrupa...

Efes Selçuk, sürdürülebilir turizm alanındaki uluslararası başarısını Avrupa Turizm Başkenti...

18 saat önce

İzmirli çocuklar, iklim krizine karşı buluştu

Sosyal İklim Derneği tarafından Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği iş birliğiyle UNICEF...

18 saat önce

Hayata bağlayan teknoloji İzmir’de yaygınlaşıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hastane dışında meydana gelen ani kalp durmalarında erken...

18 saat önce

Başkan Eşki’den fırınlara gece yarısı denetimi

Okulların açılmasıyla birlikte Bornova genelinde çocukların sağlığını korumak amacıyla gıda...

18 saat önce

Büyükşehir ve MASKİ’den Çaybaşı Deresi’nde Kış Temizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü...

1 gün önce