BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,60 Bitcoin - %0,27 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,09 Ethereum $2.243,07 %0,27 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Kurtuluş şenliklerinde Melek Mosso

Kurtuluş şenliklerinde Melek Mosso

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlandı. Torbalı Belediyesinin düzenlediği 7 Eylül Kurtuluş Şenliklerine ilgi yoğun olurken, kutlamalar dün akşam Melek Mosso konseri ile sona erdi

0Yorumlar
Kurtuluş şenliklerinde Melek Mosso

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlandı. Torbalı Belediyesinin düzenlediği 7 Eylül Kurtuluş Şenliklerine ilgi yoğun olurken, kutlamalar dün akşam sona erdi. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Torbalı Belediyesi, kutlamaların ilk gününü çocuklara ayırdı. Çocuklar için etkinlik alanı oluşturan Torbalı Belediyesi,  ayrıca Çizmeli Kedi isimli oyun ile çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Kutlamaların ikinci gününde ise Torbalı’nın yerel gruplarından Grup Gürültü sahne aldı. Yoğun katılımın olduğu kutlamaların üçüncü gününde ise Şeref Şenki’nin Moderatör olduğu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Elmacı, Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Mehmetefendioğlu ve Araştırmacı-Yazar Yasin Kayış konuşmacı olarak katıldığı Torbalı’nın kurtuluşunu anlatan panel düzenlendi. Panelin ardından ise ünlü pop sanatçısı Özhan Toksun, unutulmayan şarkılarını ilçe sakinleri için söyledi. Kutlamaların dördüncü gününde ise Nostaljik Sinema Gecesi etkinliğinde Tarık Akan’ın başrol oynadığı ‘Delisin’ isimli filmi ilçe sakinlerine izlettirildi.

Muhteşem Gala Melek Mosso'dan

Kutlamaların son günü ise adeta muhteşem bir galaya sahne oldu. İlk olarak 7 Eylül Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Daha sonra ise eski belediye meydanında kutlama programı düzenlendi. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu programda, Torbalı Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösteriler sundu. Saat 19:00’da ise motosikletlerin, yunus ekiplerinin ve belediye araçlarının katılımı ile ilçe genelini kapsayan bir kortej düzenlendi. Kortejin hemen ardından ise ünlü sanatçı Melek Mosso Torbalılılar ile buluştu. Mosso, on binlerce kişinin katıldığı konsere söylediği şarkılar ile gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

 

Tekin: Kurtuluşumuzun 100. Yılı kutlu olsun


Konserde Torbalı Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür eden ünlü sanatçı Melek Mosso, “Torbalı’nın kurtuluşunun 100. Yılı kutlu olsun. Bu önemli günde sizlerin karşısına beni çıkardığı için Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e ve Torbalı Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ise yaptığı açıklamada “Kıymetli hemşehrilerim sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Kurtuluş Bayramımızda düzenlediğimiz Melek Mosso konserinde alanlara sığmayan on binlerce vatandaşlarıma gönülden ve yürekten teşekkür ederim. Bizleri kırmayarak konserimize katılan değerli sanatçımız Melek Mosso’ya da çok teşekkür ederim. Kurtuluşumuzun 100. Yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Çocuklar saha istedi, Başkan Uzun yerine getirdi

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 2. İnönü Mahallesi Koca Çınar Sokak’ta yer alan Kemal...

50 dakika önce

Başkan Mutlu’dan üreten kadınlara tatlı ziyaret

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Mutfak Atölyesi’nde pastacılık eğitimi...

2 saat önce

İnciraltı Kent Ormanı’nda EXPO 2027 hazırlığı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16 Nisan-2 Mayıs 2027 tarihleri arasında düzenlenecek...

4 saat önce

Menderes Zabıtasından Kömür Denetimi

Menderes Belediyesi, kış aylarının gelmesi ile birlikte kömür denetimlerini sıklaştırdı. 

5 saat önce

Sağlıklı Kentler Birliği COP31’de yerel yönetimlerin sesi...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler...

5 saat önce

Atatürk’ün Adımlarıyla Karşıyaka’da engelsiz tarih yolculuğu

Karşıyaka Belediyesi, ‘Atatürk’ün Adımlarıyla Karşıyaka’ rotasında görme engelli katılımcıları...

5 saat önce

Bornova’dan Balkanlar’a vefa köprüsü

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, ilçedeki Balkan göçmenleri derneklerini ziyaret ederek...

5 saat önce

İZMAR, Ödemiş’teki yeni şubesiyle 26 mağazaya ulaştı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, halkın güvenilir ve uygun fiyatlı alışveriş...

1 gün önce

Seferihisar’da mandalinanın geleceği için önemli müjde!

Üreticilerin sorunlarını ve taleplerini doğrudan dile getirdiği toplantıda, İzmir’de ücretsiz...

1 gün önce

Başkan Vekili Şen, Sahil Bölgesindeki Vatandaşlarla Buluştu

Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen, Özdere hizmet binasında vatandaşlarla buluştu. Talep,...

1 gün önce

Karşıyaka’da örnek iş birliği: Kadın yükümlüler mesleki...

Sosyal sorumluluk anlayışıyla örnek bir iş birliğine imza atan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka...

1 gün önce

Ege'nin en büyük iki kütüphanesi için geri sayım başladı!

Menemen Belediyesi tarafından inşaatları tamamlanan Ege'nin en büyük iki kütüphanesinin açılışı...

1 gün önce