BIST 100 14.235,83 %1,60 Altın 6.713,67 ₺/gr %0,10 Bitcoin $77.954 %1,52 Dolar 48,64 ₺ %0,04 Euro 56,22 ₺ %0,01 Sterlin 65,70 ₺ %0,02 Gümüş 98,75 ₺/gr %0,15 Ethereum $2.514,06 %1,21 İsviçre Frangı 59,51 ₺ %0,00 Kanada Doları 34,99 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,71 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,01 BAE Dirhemi 13,25 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,24 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Yerel Ödemiş’te geniş çaplı temizlik harekâtı

Ödemiş’te geniş çaplı temizlik harekâtı

Ödemiş Belediyesi, “Ödemiş bizim evimiz, temiz tutmak görevimiz” diyerek merkezde ve eski beldelerde toplu temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Geniş çaplı temizlik çalışması Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla başlatıldı.

0Yorumlar
Ödemiş’te geniş çaplı temizlik harekâtı

Daha yeşil, daha sağlıklı ve daha temiz bir kent için çalışmalarını var gücüyle sürdüren Ödemiş Belediyesi, merkezde ve 99 mahallede geniş kapsamlı temizlik harekatı başlattı. Merkez mahallelerden Anafartalar Mahallesi’nin cadde ve sokaklarında başlatılan çalışmaların yanı sıra Bütünşehir Yasası ile belde belediyesi kapatılan Gölcük, Bozdağ, Birgi, Kayaköy, Kaymakçı, Çaylı, Bademli, Ovakent ve Konaklı’da, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla toplu temizlik çalışması yapılacak. 

Temmuz ayının üçüncü haftasından itibaren her hafta üç eski beldede olacak şekilde gerçekleştirilecek çalışmalarda, sokaklarda ve caddelerde toplu süpürme ve araçla temizlik çalışması, çöp konyteynırlarının temizliği ve ihtiyaç duyulan bölgelere konteynır temini gibi çalışmaların yanı sıra parkların temizliği yapılacak ve oyun grupları ve bankların elden geçirilmesi sağlanacak.  “Ödemiş bizim evimiz, temiz tutmak görevimiz” sloganıyla gerçekleşecek çalışmalar periyodik hale getirilecek. 

 

“Hızlı, etkili ve doğru çözümler” 

Sağlıklı bir çevrede yaşamak için temizlemek kadar temiz tutmanın da önemine vurgu yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Ödemiş bizim evimiz diyerek var gücümüzle sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir parçası olan temizlik konusunda yeni bir dönem başlatıyoruz. Halihazırda kentimizde cadde-cadde, sokak-sokak sürdürülen çalışmalara ek olarak merkez ve kırsal mahallelerimizde program dahilinde toplu temizlik çalışmaları yapacağız. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzün koordinasyonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin katılımlarıyla temiz bir kent için hep birlikte sahadayız.  Anafartalar Mahallemizde ilk örneğini gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bu hafta Kayaköy’den başlayacak şekilde eski beldelerimizde devam edecek. Daha sonra da periyodik hale getirip sorunlara hızlı, etkili ve doğru çözümler getireceğiz. Sadece yol temizliği değil park bahçe bakımları, ağaçlarımızın ve diğer bitkilerimizin bakımları da bu geniş kapsamlı temizlik programında yer alacak. Sahaya emeğini ve yüreğini koyan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. 

 

“Covid-19’a karşı gerekli önlemleri alıyoruz” 

Ayrıca kentimizde son dönemde artan Covid-19 vakalarına karşı gerekli önlemleri almak adına hijyen çalışmalarına da hız verdik. Kentimizin meydanları, caddeleri ve yoğunluk noktaları yıkanıyor. Bu alandaki farkındalığın artması gerekiyor. Yerel yönetim olarak bize düşen önlemleri alırken hemşehrilerimizin de şahsi önlemlerle bu salgına karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istiyoruz. Dileriz ki pandeminin o zor günlerini bir daha yaşamayız. Temizlemek belediyemizin görevi, temiz tutmak ise hepimizin sorumluluğu. Bu konuda hemşehrilerimizin de özverili çabalarımıza destek vereceklerine inanıyoruz. ‘En iyi temizlik hiç kirletmemektir’ anlayışıyla ‘Ödemiş bizim evimiz, temiz tutmak görevimiz’ diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Toplu temizlik çalışması yapılan noktalardan Anafartalar Mahallesi Öğretmenler Caddesi esnaflarından Levent Koşal ve Ali Yalçıner de çalışmalar için Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Gerçekten gerekli bir çalışmaydı. Güzel bir hamle yapıldı. İnşallah çalışmaların devamı sağlanır. Kolaylıklar diliyoruz” dediler. 

 

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Yerel Haberleri

Tümü

Foça, Avrupa’nın genç voleybol yıldızlarını ağırlamaya hazır

CEV U18 2026 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası, 17-20 Eylül tarihleri arasında Foça’da...

3 saat önce

Dikili'nin kurtuluşunun 104. yılı coşkuyla kutlandı

Dikili'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, gün boyunca düzenlenen törenler, halk...

6 saat önce

Latife Hanım Köşkü’nde çalışmalar sona yaklaştı

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, restorasyon çalışmalarında son viraja girilen tarihi...

7 saat önce

Tugay: Basmane’yi İzmir’in yeniden buluşma noktası yapacağız

Taçsız Kral lakaplı Metin Oktay, vefatının 35. yıl dönümünde “Anılarla Basmane Sohbetleri”...

7 saat önce

Başkan Tugay: İzmir dönüşümün öncüsü olmalı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, EBSO Business Center’ın açılışında...

7 saat önce

Çömleğin kalbi Menemen, 45 ülkeyi buluşturacak!

Uluslararası Menemen Çömlek Festivali için geri sayım başladı. Bu yıl 5’inci kez...

7 saat önce

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi'ni Yeniliyor

Narlıdere Belediyesi, sadece ilçenin değil, kentin en önemli kültür-sanat merkezlerinden biri...

7 saat önce

Konaklı öğrencilere ‘renkli yol’ sürprizi

Konak Belediyesi’nin ilçedeki okul yollarını hem eğlenceli hem güvenli hale getiren Renkli Yol...

8 saat önce

Menderes’e Sağlık Merkezi İçin Olağanüstü Meclis

Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen öncülüğünde gerçekleştirilen olağanüstü meclis ile...

8 saat önce

İkinci Kordon’da yenileme tamamlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İkinci Kordon olarak bilinen Cumhuriyet Bulvarı’nda altyapı...

8 saat önce

İzmir İtfaiyesi’ne güç katacak 10 yeni arazöz

İklim krizinin etkisiyle artan yangınlara karşı müdahale kapasitesini artıran İzmir Büyükşehir...

8 saat önce

Bornova’da sanat ve hobi dolu bir Kış: Kayıtlar başlıyor!

Bornova Belediyesi, her yıl binlerce Bornovalıyı sanat, müzik, dans ve el sanatlarıyla...

8 saat önce