Torbalı Belediyesi'nden: 'Hemşehrim Kart' projesi
Torbalı Belediyesi, başta Aquapolis Yüzme Havuzu olmak üzere kent genelinde birçok avantaja imza atması beklenen ‘Hemşehrim Kart’ projesini hayata geçirdi
Torbalı Belediyesi, başta Aquapolis Yüzme Havuzu olmak üzere kent genelinde birçok avantaja imza atması beklenen ‘Hemşehrim Kart’ projesini hayata geçirdi.
Torbalı Belediyesi, başta Aquapolis Yüzme Havuzu olmak üzere kent genelinde birçok avantaja imza atması beklenen ‘Hemşehrim Kartı’ projesini hayata geçirdi. Şimdilik sadece yaz aylarında Torbalılıların serinlemek amacıyla fiyatların da uygunluğu nedeniyle Aquapolis Yüzme Havuzu’nda geçerli olacak olan kartla, ilçe sakinleri havuza indirimli girecek. Kart sahibi olmayanlar ise daha yüksek paralar ödeyerek içeri giriş yapacak. Hemşehrim kartları ikametgahları ya da doğum yeri ile yaşadıkları yerin Torbalı olduğunun yer aldığı kimliklerle Aquapolis Yüzme Havuzu’ndan ücretsiz alınabilecek. Yine e devlet uygulaması ile yaşadığı yere görevliye tebliğ eden vatandaş kartın sahibi olabilecek. Önümüzdeki günlerde açılacak olan Aquapolis Yüzme Havuzu’nda kart dağıtımları başladı.
İNDİRİMLİ HAVUZ
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur tarafından yaptırılan ve 2008 yılında hizmete sunulan 20.000 m2 üzerine kurulu olimpik yüzme havuzu ve aquapark tesisi, Torbalılıların yanı sıra bölge halkının cazibe noktalarından birisi haline geldi. Torbalı Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan tesis her yıl civar il ve ilçelerden de çok sayıda vatandaşı ağırlıyor. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Torbalı halkının tesisten indirimli bir şekilde faydalanması için hemşehrim kart uygulamasının başlatılması talimatını verdi. Torbalı’da yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla hazırlanan ‘Hemşehrim kartı’ ile Torbalılılar Aquapolis Yüzme Havuzu’ndan indirimli olarak yararlanabilecek. Öte yandan Torbalı’daki tesis, bölgenin yine en uygun giriş ücretinin olduğu tesis olarak ön plana çıkıyor.
TORBALILILARIN HAKKI GÖZETİLDİ
İlerleyen zamanlarda benzer avantajları daha bünyesinde barındıracak olan dijital kartla ilgili bilgi veren Torbel Müdürü İsmail Takak, “İlçe sakinlerimizin haklarını korumak ve hizmetlerimizden öncelikli yararlanmasını sağlamak adına bu uygulamayı başlattık. Çok zaman kaybettirecek bir işlem olmayacak. Vatandaşımız kimlik ya da ikametgah ibrazıyla kolayca avantajlı kartına sahip olacak. Vatandaşlarımız havuza geldiklerinde de kartlarına sahip olabilecek” ifadelerine yer verdi. Şuan tesiste çalışmaların devam ettiğini, kovid 19 genelgesi kapsamında da titiz davrandıklarını ifade eden Takak, önümüzdeki hafta tesisin açılacağını kaydetti.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karşıyaka’da yüzme zamanı: Yaz tatili havuz keyfiyle...
Karşıyaka Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, yaz döneminde hem çocuklar hem de...
Başkan Güç, Roman vatandaşlarla bir araya geldi
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Roman Soykırımı’nın ( Porajmos ) yıl...
Çocuklar ve yetişkinler kurslara yoğun ilgi
Bornova Belediyesi’nin 1959-2021 yılları doğumlu arasında her yaştan vatandaşı kapsayan geniş...
Yerel Haberleri
TümüKemalpaşa'da coşkulu toplu sünnet şöleni
Kemalpaşa Belediyesi ve KESİAD işbirliğinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde çocuklar ve...
Karşıyaka Belediyesi’nden personele ‘daha sağlıklı...
Karşıyaka Belediyesi, masa başı çalışan personelin fiziksel sağlığını korumak amacıyla...
Roman Soykırımı Konak’ta anıldı: Eşit bir yaşam için...
Roman Soykırımı’nı Anma Günü dolayısıyla Konak’ta düzenlenen anma programında Roman...
Buca Belediyesi’nden sokak hayvanlarına can suyu
Aşırı sıcak hava kent genelinde etkisini sürdürürken Buca Belediyesi, sokak...
İzmir’de Bokaşi kompostu uygulamasına yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tarafından organik atıkların evde dönüşümü...
Beydağ’ın yıllardır beklediği yol hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Beydağ’da yıllardır bölge halkının büyük zorluk yaşadığı Karaoba...
Bornova’da spor hamlesi: 5 tesis yenilendi, yeni sahalar...
Bornova Belediyesi, Doğanlar Sahası ilçe genelindeki 4 halı sahayı tribünlerinden zeminlerine...
Çiğli'de Mahalle Tiyatro Günleri Başladı
Yaz boyunca çocukları kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Çiğli Belediyesi, Mahalle...
Can dostlar için fotoğraf sergisi
Datça Belediyesi Hayvan Bakımevi’ndeki 32 sevimli dostun fotoğraflarından oluşan “Bir Fotoğraf...
Konak’ın Cumhuriyet Kütüphaneleri’nde sınav maratonu
Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet Kütüphaneleri, geleceklerini şekillendirecek sınavlara...
Başkan Kınay: “Değişimi birlikte yapacak, birlikte...
Karabağlar Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamına daha güçlü katkı sunması...
BELGEM’le eğitimde fırsat eşitliği kitlesel başarıya dönüştü
Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BELGEM), sunduğu ücretsiz eğitim desteğiyle YKS ve...
