BORSA
BIST 100 13.687,86 %0,63
Altın 6.135,75 ₺/gr %0,02
Bitcoin $63.840 %0,91
Dolar 47,40 ₺ %0,04
Euro 54,09 ₺ %0,11
Sterlin 63,08 ₺ %0,12
Gümüş 87,63 ₺/gr %0,65
Ethereum $1.901,96 %1,33
İsviçre Frangı 58,01 ₺ %0,27
Kanada Doları 33,65 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,96 ₺ %0,26
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,63 ₺ %0,04
BAE Dirhemi 12,91 ₺ %0,07
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,04
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,05
İZMİR 32°C 6.135,75 ₺/gr 47,40 ₺ 54,09 ₺
Anasayfa Özel Haber İzmirli Fırıncılardan deprem bölgesine ekmek desteği: “Fı...

İzmirli Fırıncılardan deprem bölgesine ekmek desteği: “Fırıncılar 24 saat çalışıyor”

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde depremin ardından depremzedelere Türkiye’nin dört bir yanından yardım seferberliği sürmeye devam ediyor. İzmirli fırıncılar, deprem bölgesine günlük itibariyle 50bin’in üzerinde ekmek göndererek, depremzedelere destek oldu. İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Sırtı, Fırıncılarımız depremzedeler için canla başla çalışıyor. Şu anda durmadan 24 saat boyuna çalışıyoruz. Her şey depremzedelerimiz için”dedi.

0Yorumlar
İzmirli Fırıncılardan deprem bölgesine ekmek desteği: “Fırıncılar 24 saat çalışıyor”

KÜBRA CEYLAN/EGE’YE BAKIŞ-Türkiye’yi derinden etkileyen, Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilde etkisini gösteren depreme ilişkin gelişmeler sürmeye devam ediyor. Deprem bölgesi için seferber olan İzmirliler, bölgeye erzak, gıda ve giyim yardımlarını göndermeye devam ediyor. Deprem bölgesinde en gerekli gıda ihtiyaçlardan biri olan ekmek için İzmirli fırıncılar güçlerini birleştirerek, deprem bölgelerine günlük 50’in üzerinde ekmek yardımında bulundu.

İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Sırtı, “Gün birlik olma günüdür. Bizler de İzmirli fırıncılar olarak güçlerimizi birleştirerek, deprem bölgesinde bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bir nebze de olsa yardımda bulunmak istedik.”dedi.

“250 BİN EKMEK DESTEK VERDİK”

Deprem bölgesine ilk günden itibaren ekmek desteğinde bulunduklarını söyleyen Sırtı, “İzmir Fırıncılar esnafı olarak, birlikte 250 bin ekmek destek verdik. Kargo uçağı ve tırlarla hijyenik bir şekilde ekmek gönderimini sağladık. Yardımların gönderdiğimiz yerlere gittiğinden de emin olduk. Burada, Ticaret Odası, Sanayi Odası Ticaret Borsası’ndaki esnaflarımızın hepsi tek yürek oldu.”

Ekmek desteğini her gün düzenli olarak göndereceklerini söyleyen Sırtı, Deprem bölgelerin düzenli olarak her gün 50 bin ekmek gönderimi sağlayacağız. Orada bulunan ihtiyaç sahiplerine bir nebze de olsa yardımda bulunmak tüm fırıncıların bir görevidir!”

“HİJYENİK BİR ŞEKİLDE, PAKETLİ OLARAK GÖNDERİYORUZ”

Esnaf Odaları Birliği önderliğinde yardım çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen Sırtı, “Ekmek yardımını Esnaf Odaları ve Valilikle birlikte yapıyoruz. Gönderilen ekmeklerin doğru yerlere ekmeklerin gittiğinden de eminiz. Kargo uçakları ve TIR’larla deprem bölgelerine 30 bin ekmek yardımında bulunduk. Tırlarla gönderim sağladığımız ekmekler de 11, 12 saat içerisinde gönderdiğimiz bölgelere ulaşıyor. Bunları da hijyenik bir şekilde poşetli ve paketlenmiş şekilde gönderiyoruz.”şeklinde konuştu.

Fırıncıların depremzedeler için canla başla çalıştıklarını söyleyen Sırtı, “Şunu eklemeden geçmek istemiyorum. Fırıncılarımız depremzedeler için canla başla çalışıyor. Şu anda durmadan 24 saat boyuna çalışıyoruz. Her şey depremzedelerimiz için.”ifadesinde bulundu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Özel Haber Haberleri

Tümü

DEM Partili Akın'dan 'Çeşme Projesi' çıkışı: Günlük 36...

DEM Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın, İzmir'de uzun yıllardır yapılmak istenen Çeşme...

21 gün önce

Avukat Nesil Kör'den gençlerin tutuklanmasında CHP iddiası!

Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesi ve tutuklanmasının ardından 19 Mart’ta ülke...

1 yıl önce

Bir belge 2 detay! Soyer dönemindeki skandal atama o...

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın kızı Özgegül Yalım'ın geçtiğimiz Tunç Soyer döneminde İzmir...

2 yıl önce

Özel mülkiyeti ihlalden, kafasına göre park etmeye…...

Son yıllarda gençler arasında oldukça yaygınlaşan elektrikli scooterlar, birçok tartışmayı da...

2 yıl önce

Kuş Cennet'inde çevre felaketi kapıda! Herkes biliyor ama...

 Son yıllarda yaşanan su krizi ve çevresel tahribat, binlerce kuş türünün yaşamını tehdit ettiği...

2 yıl önce

Mimarlar Odası'ndan Foça Belediyesi'ne mahkeme yanıtı:...

Yargıya taşınan ‘ekoköy’ projesi için Mimarlar Odası, Foça Belediyesi’ne yüklendi. Oda Başkanı...

2 yıl önce

İYİ Parti İzmir’de istifalar bitmiyor! Bir ilçe daha yolda

İYİ Parti’de istifa furyası devam ediyor. Olağanüstü Kurultay sonrasında Akşener yerine İzmir...

2 yıl önce

Bayram değil arınma gecesi: Romanlar Hıdırellez istemiyor

Uyuşturucu ve alkol kullanımı başlıca sebep olmak üzere Hıdırellez kutlamaları, Roman...

2 yıl önce

Seçimin ardından İYİ Parti İzmir'den ilk değerlendirme

31 Mart Yerel Seçimleri geride kaldı. İYİ Parti İzmir için oy sayıları beklentinin çok çok...

2 yıl önce

Karabağlar’da MHP oyları İYİ Parti’ye mi kaydı?

Karabağlar’da bulunan ve MHP’ye olan yakınlığı ile bilinen Sivaslı dernek Güneykayalılar...

2 yıl önce

Yoksulluk, emek sömürüsü, uyuşturucu! Gençlerde intihar...

Derinleşen yoksulluk ve beraberinde gelen emek sömürüsü, hayata atılmaya hazırlanan gençleri...

2 yıl önce

İzmirli depremzedelerden kredi isyanı! Bankalar 0,79’luk...

İZDEDA Kurucu Başkanı Haydar Özkan, bankaların İzmirli depremzedelere kredi vermediğini belirtti....

2 yıl önce