BIST 100 14.235,83 %1,60 Altın 6.732,87 ₺/gr %0,77 Bitcoin $79.229 %2,47 Dolar 48,63 ₺ %0,20 Euro 56,24 ₺ %0,18 Sterlin 65,74 ₺ %0,03 Gümüş 99,57 ₺/gr %1,09 Ethereum $2.537,84 %1,16 İsviçre Frangı 59,58 ₺ %0,20 Kanada Doları 34,98 ₺ %0,06 Avustralya Doları 34,74 ₺ %0,18 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,95 ₺ %0,18 BAE Dirhemi 13,24 ₺ %0,19 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,32 Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,18
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa Eğitim Menderes'te kitap şenliği

Menderes'te kitap şenliği

İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Alpaslan İlkokulu, Hakan İncekar Ortaokulu ve diğer okullarda 'Geleceğimi Yönetiyorum Projesi' kapsamında tüm ilçede kitap okuma etkinliği düzenlendi

0Yorumlar
Menderes'te kitap şenliği
İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Alpaslan İlkokulu, Hakan İncekar Ortaokulu ve diğer okullarda 'Geleceğimi Yönetiyorum Projesi' kapsamında tüm ilçede kitap okuma etkinliği düzenlendi. Alpaslan İlkokulu, Hakan İncekar Ortaokulu ve diger okullarda okul bahçesinde okul müdürü, müdür yardımcıları, bilgisayar öğretmeni Bekir Bozkurt, Selin Kızıltuğ, Seher Güçsoy, Ümit Er yanı sıra Okul Müdürleri Abdurahman Alataş, Semih Kaçar, Turan Armağan, Çağnur Armağan, öğretmenler, veliler öğrenciler ile aynı anda kitap okurken okul bahçesinin hemen dışındaki manav, taksici, simitçi, ayakkabı boyacısı, kasap, restaurant sahipleri de kitap okuma etkinliğine katıldı. Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki makamında öğrencilerle kitap okurken, okul müdürü Abdurahman Alataş, Seher Gücsoy, Özlem Akıncı ve ve proje koordinatörünü, öğrencilerle birlikte ağırladı. Geleceğimi Yönetiyorum Projesi'nin önemli bir eğitim projesi olduğunu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteklerini, Proje Koordinatörü Pelin Aldemir'in ve proje ekibinin gerek proje koordinatörü olarak gerekse bağımlılıkla ilgili diğer kurumlar arası koordinasyonda da sekreterya işlerini özveri ile yürüttüğünü, bu konunun ulusal bir politika olduğunu, çocuklarımızın geleceğimiz olduğunu dolayısı ile iyi yetiştirilmeleri gerektiğini belirterek etkinliği düzenleyenlere teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti.



SAĞLIKLI BİREYLER

Etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü okul yönetimleri, öğretmenler de öğrencilerin arasında kitap okudu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Yıldız bu projeyi hazırlayan Proje koordinatörünü ve proje ekibine teşekkür ederek, bu projenin ve konumunun önemli olduğuna dikkat çekti. Projenin koordinatörü Pelin Aldemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu proje ile çocukların ve gençlerin uyuşturucu, sigara, alkol, sosyal medya, gıda, duygusal bağımlılıklardan korumayı, her yönden sağlıklı bireyler olarak yetişmesini desteklemeyi hedefliyoruz. Proje ekibi ile birlikte gece gündüz çalışmalar yaptık. Bağımlılık konusu bu yıl müfredatta da yer alıyor. Öğrencilerin hayatındaki herkes eğitilmeli. Menderes'teki veliler İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Veli Akademileri Programları ile de eğitiliyor. Bu eğitimlere her velinin katılması gerekiyor. Bu eğitimler sonunda velilere sertifika veriliyor. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi de veli eğitimlerini çok önemsiyor. Özellikle de dijital okuryazarlık ve bağımlılık konularına velilerin ilgi gösteriyor. Böylece veliler bu eğitimlerle kendilerini değerli hissediyor ve eğitimlere yoğun katılım gösteriyor" dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

Eğitim Haberleri

Tümü

Eğitimci Üze'den 'öğrencilere' çağrı: Kurs yeri seçerken...

Kurs görüşmelerinde velilerin sorduğu ücret, program ve başarı sorularının yanı sıra öğrencinin...

10 saat önce

Eğitim-Bir-Sen’den MEB’e çağrı: Zorlama ve dayatmalardan...

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı Ali Kaya, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması...

2 gün önce

Eğitimci Üze’den velilere LGS uyarısı: Kurum seçerken...

LGS hazırlık sürecinde kurum seçiminin yalnızca akademik başarıyla değerlendirilmemesi...

2 gün önce

İzmir’de yeni eğitim yılı öncesi dikkat çeken tablo: 3...

Eğitim Sen İzmir Şubeleri, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde kentteki okulların...

3 gün önce

YKS hazırlığında doğru program nasıl hazırlanmalı?...

YKS hazırlığında her öğrenciye aynı programın uygulanmasının yeterli olmadığını belirten...

3 gün önce

Butik eğitim mi, büyük kurum mu? Uzmanından ailelere...

Büyük eğitim kurumlarının sunduğu geniş imkânların her öğrenci için avantaj anlamına gelmediğini...

4 gün önce

YKS kursu seçiminde kritik uyarı: En ucuz ya da en pahalı...

YKS hazırlığında kurs seçimi yapan aileler için fiyat önemli bir kriter olsa da yalnızca...

5 gün önce

Eğitimci Üze’den velilere 'en iyi kurum' uyarısı: Afişe...

Eğitim kurumlarının “en iyi” söylemlerinin tek başına yeterli olmadığını belirten Eğitimci...

6 gün önce

KYK yurt sonuçları açıklandı! Öğrenciler nasıl kayıt...

2026-2027 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurt başvuru sonuçları açıklandı.

6 gün önce

Sınava hazırlıkta doğru kurum nasıl seçilir? İşte...

MAKSİMUM VİP Akademi Kurucusu Emre Çiğdem, sınava hazırlık kurumu seçerken velilerin dikkat...

7 gün önce

MEB’in 'randevu sistemi' uygulamasına 'hak gaspı' tepkisi!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm veli görüşmelerini randevu sistemine bağlayan genelge tartışma...

10 gün önce

Prof. Dr. Özcan sınav stresine karşı '4-7-8 tekniği anlattı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Emin Evren Özcan, “Başarının...

18 gün önce